Hitchcock English - individuální výuka angličtiny Praha

Jazyk: angličtina
Location: Praha, + online (Skype, Hangouts)
Původem: Američan
Cena výuky: 600 CZK/hodinu
od 27.05.2019
Lektor angličtiny s 11-letou praxí s výukou v České republice i Kanadě. / English teacher with 11 years of experience teaching in Czech Republic and Canada.
 
O lektorovi:

Pocházím ze státu Michigan v USA a také jsem žil v Seattlu, San Franciscu, Portlandu na západním pobřeží Spojených států. Mezi mé zájmy patří tenis, horská kola a tůry v přírodě. Když mám chvíli čas, hraji také na kytaru. Je mi 54 let a částečně hovořím česky :-)

-----

I'm originally from Michigan, but have also lived in Seattle, San Francisco, and Portland, Oregon on the west coast of USA. My interests include tennis, mountain biking, and hiking in the wilderness. I play a little guitar in my free time. I'm 54 years old. 

Výuka a zkušenosti:

Používám komunikativní metodu výuky angličtiny - to znamená, že hodiny jsou zaměřené na studenta s důrazem na konverzaci. Gramatiku vyučuji s použitím reálných situací, které mého žáka potkávají v jeho každodenním životě. Nemusíte se bát dělat chyby, jsem tu od toho, abych Vás průběžně opravoval - v gramatice, použití správných výrazů nebo výslovnosti. Toto je má osvědčená metoda, jak pomoci studentovi udělat co největší pokrok ve výuce angličtiny v krátkém čase. Při prvním setkání se nejprve seznámíme a řekneme si, na čem chcete nejvíce pracovat, řekneme si, jak na tom s angličtinou jste a jaké úrovně chcete dosáhnout. Takže výuka probíhá na míru Vašim osobním potřebám a cílům. Snažím se také, aby byla výuka zábavná a zajímavá, používám různé aktivity a vtipná cvičení.

Jsem lektor angličtiny od roku 2007. Učil jsem na mnoha jazykových školách v Kanadě v Torontu a Vancouveru (3 roky) a pak jsem se přestěhoval do Prahy, kde působím dodnes.

---

I use the communicative language training method, which means that lessons are student centered with maximum speaking time for the student made a priority. Grammar is taught using real-life situations and contexts that the student will encounter outside the classroom in every day life situations. Importantly, I use 'instant error correction' which means when a student makes a grammar, vocab or pronunciation mistake, I instantly correct them. This is a proven method for helping the student make faster progress towards English proficiency.  In the first meeting with a new student I do a needs analysis to find out exactly what the student wants to work on as well as to assess their level. This means that lessons are custom tailored to each student's unique needs. I also try to keep lessons fun and interesting with a wide variety of activities, exercises–with a generous dash of humor!

I've been an English trainer since 2007. I've taught in numerous language schools in both Canada for three years, and eight years in Prague. In Canada I taught in both Toronto as well as Vancouver B.C.

Kontakt:
Telefon: 737396336
E-mail: srhitchcock@gmail.com
Web: www.hitchcockenglish.com
Skype: Hitchcockenglish
Odpovědět na inzerát:
Zbývá ještě 2000 znaků.